miercuri, 18 noiembrie 2009

O ZI FRUMOASA

Ce sentiment frumos ai atunci cand te trezesti cand vrei! Te uiti pe geam si observi cum soarele te cheama la el cu o scuza foarte buna: "Azi faci ce vrei ca nu ai griji, nu ai scoala.Traieste-ti viata ca esti tanar si nu o lasa sa treca pe langa tn ca o fata care ti-a luat ochii
. PRofita de ea(de viata dar si de fata) ca nu se stie cand ai sa mai ai ocazia". Nu stiu ce veti face voi ,dar eu unul azi am chef sa ascult de sfatul soarelui.
O zi numai buna sa-ti faci poftele si sa faci ce iti spune inima si nu constiinta. Eu va propun sa facem din acea zi banala o zi speciala pt cei care stiu sa-si traiasca viata.
pofta buna atunci cand gustati din viatza.
PROPUN sa alegem o zi din aceasta sapt si sa facem ceva impreuna care nu are leg cu tot ce inseamna scoala si griji.Pe scurt sa ne facem de cap. toti cei care citesc aceasta postare trebuie sa participe la actiunea propusa. Prezenta si ideile obligatorii nu se accepta scuzele sau absentza

2 comentarii:

  1. Nu e o idee rea. Te-ai mai dat pe brazda BLACK MAMBA... Ramane de vazut ce si cum (o zi din aceasta saptamana, insa, bate in heirupism), in rest toate bune. Pacat, totusi, ca e iarna. Daca era vara, ce drumetii mai faceam... Desigur, in locuri apasate de istorie si cultura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu unul sunt de acord si cred ca toti ar fi. Dar cand,unde si ce e de facut?:)

    RăspundețiȘtergere