miercuri, 18 noiembrie 2009

Cum e cu inselatu' ENAFALINAD

Ideea imi sta pe creier de muult timp...de cand a venit Prometeu si mi-a aratat cum e sa te arzi;)). Scriam un comment acu 5 minute si am zis sa nu fac off-topic pe postu' omului si sa spun asta acilea.Incep prin a spune ca barbatul nu si-a inselat niciodata femeia.De ce?Pentru ca desi ajunge acasa si gaseste aceeasi femeie in fiecare zi, nu i se pare in niciun caz ca aluneca usor-usor spre panta monotoniei!Totusi se intampla ceva, nu este tratat asa cum vrea sa fie tratat ...si... ce face?evadeaza, fuge pentru a demonstra macar pentru 5 minute ca este barbat...Se duce la o tanti si face ce stie mai bine,isi bate joc de ea,ii nenoroceste toate orgoliile, si ea nici ca-si da seama.Se intoarce cu ochii inlacrimati acasa pentru ca o iubeste pe femeia aia cu batic ce face zacusca:).Insa femeia ce face zacusca,cand pleaca de acasa o face cu alte ganduri.Pleaca de acasa din variate motive, cum ar fi sa se razbune sau sa-i demonstreze barbatului ca e femeie:))...nici macar nu o face pt sine...ci sa-i dem barbatului ca inca e femeie...Se intampla aici un lucru de care mi-e scarba!Nu-si da seama ca de fapt isi bate joc de ea respectivul cu care a vrut sa-i demonstreze barbatului ei ca e femeie.Acel gagiu face acelasi lucru care l-am explicat mai sus,e barbat, insa ea..nici nu vreau sa ma gandesc!Mi-e sila!

7 comentarii:

  1. Cu articolu asta's de-acord (cel putin o parte din el). Cu ce nu-s de-acord e faptul ca femeia o face DOAR cu alte ganduri. In rest, sunt perfect de-acord ca e dezgustator sa faci ceva intr-o relatie din razbunare( nu numai inselatul) si ca tot asa e sa fii doar "ajutorul de inselat".

    RăspundețiȘtergere
  2. Na, ca m-ai pus public sa zic ca-s deacord cu tine o data:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. O femeie cu cat umbla la mai multi barbati e mai c****, dar un barbat cu cat umbla la mai multe femei e mai b-) asta'i singura diferenta

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca varianta e clara si incerta in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  5. care e varianta ce ai sesizato?adica,te intreb ce e clar si ce e incert?

    RăspundețiȘtergere
  6. Barbatul se duce la alta pentru ca nu e tratat cum vrea ... barbatul are tot dreptul sa se simta indignat si insuficient apreciat. Femeia in schimb trebuie sa stea cu baticul pe cap si sa faca zacusca sau toate cele ce ii sunt pe plac preamaritului barbat, ca altfel, cum ai zis, incepe domnul sa se plimbe pe unde e "zacusca" mai buna (are tot dreptul, ce naiba?). Ati indraznit sa dati jos de pe cap baticul, doamnelor? Ma abtin sa tastez in continuare aplombul de injurii ce va asteapta ( eventual si pumni, dupa cum vad ca promoveaza unii). Si ca sa nu o mai lungesc, cred ca intelegi si tu ca uiti de egalitatea persoanei cu restul, ca transformi iubirea in sclavie, ca uiti ca iubirea e efemera, ca nici macar tu nu ai putea sa juri loialitate eterna nici macar celei pe care o iubesti sau o vei iubi. Singurul lucru corect pe care l ai spus aici e ca a insela e un lucru mizerabil, dar nu se aplica numai in cazul femeii. Oricate "palme" ti au oferit femeile (ca tot vad ca ai o obsesie in privinta lor) fii sigur ca si ele au primit tot atat sau mai mult inapoi. Nu te deranja sa mai raspunzi la comentariul meu stiu ca tot ce vei face va fi sa ma contrazici. Respectele mele pentru ca incerci sa depasesti in felul tau cercul in care am fost inchisi.

    RăspundețiȘtergere