miercuri, 2 decembrie 2009

Prea tarziu...

Viata de zi cu zi ne cere implicarea activa si emotionala. Problemele marunte ne invaluie si ne degradeaza mecanismul interior cu privire la adevaratele trairi, viata devenind un simplu cuvant lipsit de intelesurile sanatoase.
Existenta devine o unealta monotona desprinsa din incapabilitatea de a masura obiectiv sansa care ne-a fost oferita. Fiintele robotice care am devenit privesc mai mult cu o minte bolnavicioasa, cu un caracter sobru, de mormant, universul alaturi de care traim, iar strigarile sufletului se aud din ce in ce mai putin. Aceste strigate se ascund rusinate in lumea pe care am modificat-o in mod bizar, specific doar speciei noastre. Nu reusim sa mai invatam din exterior. Suntem o farama de istorie care incearca sa transforme lumea potrivit unor norme fara importanta asupra evolutiei constante si bine calculate in timp si spatiu.
Am pornit bine si vom termina prost.Pe acest drum anevoios am uitat sa ne bucuram sincer de sansa unica pe care nu o meritam. Cate ne-au fost oferite...Nu stim sa profitam!Ne-am pierdut caracterul uman si asta este cel mai dureros.Trairile simple, pline de entuziasm sunt cele care ne-au impins de la spate, dar odata cu "progresul" ne-am debarasat de ele. Ideea de viata care ne-a calauzit ca un prieten a fost astupata sub picioarele grele ale atator conceptii gresite rezultate din subiecte fara noima, dorinta de inavutire si de putere. Statutul de oameni a ramas in spate, iar noi coboram asemenea unui tren care transporta vina noastra de a nu valorifica posibilitatile infinite care ne sunt la indemana, pe o panta descendenta pana va fi prea tarziu.
Vom realiza vreodata ce am ajuns, ne vom trezi din acest cosmar? Va mai incolti speranta la un viitor demn sau masina infernala pe care am pus-o in miscare se va opri odata ce universul ne va respinge, omul nemaifiind compatibil cu acesta?

10 comentarii:

  1. Nu e nici pe departe prea tarziu. Prezentul este doar o veriga a lantului continuumului spatiu-timp, diferita ca infatisare de celelalte, dar in esenta fiind acelasi lucru. Umanitatea nu a fost niciodata pentru toti oamenii, iar cei care o duc mai departe nu au fost niciodata majoritatea. Varfurile au nevoie de masa pentru a exista, iar masa are nevoie de varfuri pentru a evolua. Existam intr-o dependenta evolutiva bilaterala. E prea mult spus ca nu meritam existenta noastra. Existenta are nevoie de cei ce nu o merita pentru a crea un fond, un fond pentru cei ce poarta omenirea pentru a o putea duce mai departe. Tot ce exista este pus pe seama principiului contrastelor. Daca nu ar exista masa, nu ar exista varfuri. Daca nu ar exista inertie, nu ar exista progres. Sunt oameni care duc umanitatea mai departe, acei cavaleri ai sufletului inca exista, au existat si vor exista pentru a sustine interdependenta existentiala si a face umanitatea sa mearga inainte

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori ca evolutia sa fie o actiune care implica angajarea activa si constienta a tuturor straturilor piramidei.Nu cred ca drumul pe care merge umanitatea este corect.Da, suntem influentati de cei din varf, dar pentru ca sunt acolo sus nu inseamna ca acestia ne indreapta spre un viitor mai bun.Majoritatea celor mentionati au ajuns acolo doar din considerente financiare si nu mai mult.Documenteaza-te despre grupul bilderberg.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am vorbit de varfuri nu m-am referit la cei cu putere de influientare....m-am referit la cei care sunt pastratorii umanitatii in amestecul asta de oameni, pentru ca am sesizat o oarecare revolta a ta la adresa faptului ca umanitatea nu-si merita existenta. Cei de care crede lumea ca sunt sus, sau care se autoproclameaza sus, la putere, nu-s chiar la putere. Sunt forte mai puternice care creeaza principiile pe care se invarte planetuta asta, oameni destul de inteligenti pentru a nu fi influientati de coruptie si care, prin lucruri cat se poate de subtile, actionand din umbra, au grija de umanitate, dar asta e o cu totul alta discutie

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul se gandeste in primul rand la propria sa existenta si apoi daca inteligenta sa ii permite sa razbata barierile personale va avea un cuvant de spus si despre ceilalti.Persoanele care se intereseaza de binele planetei vor privi mai presus de fiinta lor, activand pentru crezul personal pe care ar trebui sa functioneze umanitatea.Dar patura mai mare prin numar este tarata de grupul corupt din varf spre frica.Aceasta unealta functioneaza eficient in scopul controlarii acestui grup pe care se sprijina supravietuirea lor.Aceasta influenta se propaga si asupra celor care traiesc pentru binele oamenilor care oricum nu se dau batuti.Intrebarea mea este urmatoarea:Care dintre gruprile din varf,cu ideologii opuse, va avea o influenta mai mare asupra celor de jos.Tind sa cred ca problemele de zi cu zi vor dezintegra puterea celor de la baza care ar avea un cuvant de spus asupra mersului corect al universului.

    RăspundețiȘtergere
  5. razvane,razvane...nu e vorba de niciun fel de influenta,vorbim de o manipulare in masa,e cu totul si cu totul altceva!!stim foarte bine puterea mass-mediei,dar mass-media nu e decat una din jucariile celor mari.putem vorbi de religii care sunt si ele jucariile celor mari,in joaca dea condusul lumii...cele 2 razboaie mondiale...nu fura decat rezultatul pumnului izbit in masa de catre cei care se joaca.(spun ca se joaca pt ca,chiar e o joaca,daca ei vor maine sa fie rasa de pe suprafata pamantului America,poi maine america nu mai e)Se joaca cu noi de cand lumea si pamantul...ai pomenit tu ceva de grupul bilderberg...nu stiu foarte multe despre aceasta grupare,dar te asigur ca superioara le e masoneria:)ei is aia de sus de tot...ei au oprit producerea avionului sukhoy 47..produs bineinteles de rusi...iar Rusia e o putere...gandestete insa ce putere e masoneria daca li sa impus...chiar cu usurinta zic eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. iar sukhoy 47 facea ce fac ozn-urile prin filmele proaste cu extraterestri...

    RăspundețiȘtergere
  8. in grupul bilderberg intra toata puterea de sus ( masoneria, capii mediei etc.)

    RăspundețiȘtergere
  9. documenteaza te te rog mai mult despre masonerie!eu am sa ma documentez despre grupul bilderberg,insa inca sustin cu tarie ideea ca masoneria e mult mai sus,si muilt mai complexa decat un grupulet facut intr o camera de hotel

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cred ca are importanta cum a fost creata o astfel de societate, ci doar scopul ei este o marturie a faptului ca ideea de libertate si de egalitate a sanselor este o minciuna. Acei oameni sunt pierduti pe veci in dorinta lor de putere absoluta, dar grav este ca modul lor de a gandi are o influenta majora asupra mersului vietii noastre.

    RăspundețiȘtergere