duminică, 27 decembrie 2009

Frumusete ENAFALINAD

Linii si puncte ce se metamorfozeaza in forme elegante si suparator de sensibile.Aceasta unica sensibilitate strapunge,taie si ucide orice gand ortodox,ducand spre meleagurile perversitatilor.
Incepe cu mirificul celor doua puncte de pe cercul dumnezeiesc,puncte ce tradeaza tot timpul interiorul,puncte ce spun tot timpul adevarul facand uneori creatia sa planga.Acelasi cerc dumneziesc este mangaiat de dealuri rosioare parca prea greu de atins si de un munte care la o usoara atingere provoaca atata durere...
Cercul este parasit anevoios de stativul pentru sirurile nesfarsite de margaritare.Pana aici este frumoasa si creatia,diferenta este facuta de puternicul inexistent din mijloc,redat prin linii ce se curbeaza parca dupa conturul perfectiunii.Gemenii isi fac prezenta undeva prin Eden,hiperbolizand,dandu-i un aer mistic frumusetii.Campia sub care fructul o sa creasca seamana parca cu largul marii,sfarsindu-se undeva in marginile necunoscutului.
Desi orice sfarsit al frumosului creeaza pace si o oarecare tristete,de data asta acesta, sfarsitul multiplica senzatia placutului si a placerii prin frumoasele extensiuni.Fierbinti,moi,crude si iubite,stau si asteapta...

5 comentarii:

  1. o parere sincera : foarte bine pus in text

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumusetea si armonia ne inconjoara, ne misca, ne contureaza. Poti vedea frumusete intr-un pisc de munte inghetat, uitat de timp, peste care vegheaza razele unui soare caramiziu care isi sufla magia, intr-un trandafir care se inalta falnic si gratios cu coroana-i de foc si spinii de gheata, in doi ochi care sticlesc ba a dulce, ba a acru, intr-un cantec care spune povestea sufletului din care s-a rupt. Ochi deschisi sa fie ca frumusete este pretutindeni. Parere personala...frumusetea feminina descrisa frumos de tine aici este cireasa de pe tortul asta de miracole in care traim. Toata lumea admira cireasa cat timp savureaza felia...cel care mananca cireasa inchide ochii.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai tii minte de ravasul din tort?discutia din black?se leaga...oarecum

    RăspundețiȘtergere